Членови на ЗСИМ

ИмеПрезиме
НеалАбдули
АлександраАнгелковска Огненоска
ЗоранАндреевски
ВладоАндреевски
АлександраАнѓелова
БојанАнтиќ
ГоранАнтовски
ДимитријаАпостоловски
ИлијаАрсов
СнежанаБ.Ристеска
БлагојчеБогдановски
ИванБогдановски
МилеБошковски
ЈасминаБуневска-Талевска
ДраганаВасилевска
ИванВелевски
СлавчеВелков
МаријаГаберска
АлександарГалапчев
НаталијаГелевски
ИвицаГиновски
АтанаскоГлигоров
БобиГлигороски
НаташаГредоска
ЗоранГрујески
ИванаДенковска
ВеснаДечевска Андова
КиреДиманоски
МаријаЃавочанова
ТањаЃоргиев
ЗоранЃорѓевски
ВлаткоЃошевски
АлександарЃуров
ДејанЗлатески
ДушкоИвановски
ЉупчоИвановски
АндрејИлиев
МакедонкаИлиевска
ЗоранИлиевски
ЈанеИлијоски
МајаЈовановска Андоновиќ
МеметЈонузи
БојанЈордановски
ЗоранЈошевски
ГоранЈошевски
АнѓелаЈошеска
БорчеЈошески
ХристинаКајевиќ
ДаниелКамчев
АлександарКаракачанов
НевенкаКараколева
ДејанКарбински
ИванКитановски
ДушкоКолев
ДимчеКостовски
ЈанеКостовски
ГоранКоцевски
МарјанКрковски
ДаниелаКрстеска
АлександарКрстески
ТомеКукановски
ТониЛасовски
ВладимирЛевков
ИваЛозановска
МаријаМаленковска Тодорова
ЛидијаМарковиќ Богдановска
МитхатМемиќ
ИлирМехмеди
ДаниелаМинова
ДаниелМитевски
МајаМитреска
МартинМихајловски
МартинМициќ
ДијанаМишкоска
МирјанаМладеновска
МарјанМладеновски
ЕлмирМустафаи
МеритаМустафаи
ВеснаНанеска
АлександарНаумоски
ИгорНикодиновски
ГоцеНиколов
ВлаткоНиколовски
ЕленаНиколоска
АлександарНиколоски
Николче Николоски 
ИлијаОгненоски
ДаниелПавлески
ДушкоПавловски
МарјанПанов
ГоранПастов
ЃорѓијаПаунковски
ДимитарПерески
БојанПетковски
ЃоргиПетров
РаткаПетрова
Оливера Петровска 
АндонПетровски
ЈулијаПројковски
АлександарПупков
ЦветанкаРистиќ
ДраганРомански
ЗоранСаздов
БобанСарафимовски
РефикСејрани
ВиолетаСекулоска
МладенСерафимовиќ
ТрајанСимоновски 
ДаркоСпасеновски
ДанијелаСпасиќ Томовска
НиколчеСпасовски
ДраганСтефановски
ИвицаСтоиловски
КатеринаСтојадиновиќ
НенадСтојановски
ДаркоСтојановски
МилеСтојменов
ВлаткоСтојоски
Катерина Стојческа 
КлиментТалевски
БраниславТодоровски
ЗлаткоТрајаноски
ДаркоТрајкоски
ВалентинаТрифунова
АзраТутиќ
АлександраЌосевска
БујаминФејзулаи
ЈованХристоски
ЦветанкаЦветановска
ВаскоЧупаркоски
ТрајчеШопов
Scroll to top