Day: January 30, 2021

Гостувачко предавање 30.01.2021

На ден 30.01.2021 год. (сабота) со почеток во 11:00 часот на оn – line платформа google meet се одржаа две гостувачки предавања. Теми на гостувачките предавања беа: Сообраќајна анализа базирана на видео запис. Гостин – предавач на оваа тема беше: – Проф. д-р Зоран ИВАНОВСКИ, ФЕИТ Скопје. Паметна патна сигнализација и smart city решенија. Гостин […]

Scroll to top